Meer over de sportklas

 

Wat is de sportklas?  

In de sportklas heb je vier uur gym (Lichamelijke Opvoeding) met je eigen klas. Daarnaast krijg je 2 uur extra gym met leerlingen die óók de sportklas hebben gekozen, waarin allerlei sporten aan bod komen zoals: basketbal, atletiek, voetbal en trampolinespringen, maar ook flag football, zwemmen, lacrosse, klimmen, sneeuwsporten en watersporten.   

Welke extra activiteiten biedt de sportklas?  

Een clinic wordt vaak gegeven op een andere locatie. Daarnaast bezoeken de sportklassers enkele wedstrijden op nationaal niveau.  

Wat kost de sportklas?  

Deelname aan de sportklas kost € 100,-. De (overigens niet verplichte) sportklaskleding is verkrijgbaar bij de Sport2000 in Naaldwijk (vanaf het nieuwe schooljaar).   

Hoe aan te melden voor de sportklas?  

Je kunt jezelf aanmelden voor de sportklas door dit formulier in te vullen.  Het doorgaan van de sportklas is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. 

Let op: Aanmelden kan vanaf 1 februari t/m 8 maart 2023.

Selectie  

Na het aanmelden zal er een sportklas-selectiemiddag plaatsvinden op 15 maart om 14.30 uur. Daarnaast zal je een sportfolio moeten inleveren, waarbij je op een leuke manier je sportachtergrond aan ons laat zien. Wij kiezen voor de meest 'enthousiaste en sportieve leerlingen' en niet per se voor de meest motorisch vaardige leerlingen. 

Aanmelden sportklas