Goede doelen fietstocht stichting On Wheels

Gepubliceerd op: 10 februari 2020

Ook dit jaar zijn er weer een aantal leerlingen zo sportief om mee te doen aan de fiets 3-daagse en zich daardoor in te zetten voor het goede doel. Het goede doel is dit jaar stichting On Wheels. Stichting On Wheels zet zich in voor kinderen, volwassenen en ouderen met een (ernstige) beperking, zoals de ziekte van Duchenne (een erfelijke spierziekte). Zij bieden deze kinderen en hun ouders, maar ook volwassenen of ouderen eens het ongebonden vakantiegevoel of een onbezorgd dagje uit. 

Onze 10 kanjers hebben vanaf januari al meerdere trainingsritten gereden door het Westland. Waar er begonnen werd met een rit van 20 kilometer, zitten onze heren en dame nu op 45 kilometer en hebben zij de maeslantkering al beklommen. Ook zijn zij tijdens een rit al naar Rotterdam gereden.

Het werven van sponsoren komt gelukkig ook opgang. Naast verschillende particulieren en convenant Metaal die geld hebben gesponsord, hebben bakker Roodenrijs en Albert Heijn al toegezegd om ons te voorzien van ontbijt, middag –en avondeten. Groothandel Juncker (fietstechniek) en fruitgroothandel Euro West zorgen voor energierepen en fruit voor onderweg.

De spirit zit er dus al goed in en kunnen wij, naast het rijden van de vele trainingskilometers, nu opzoek gaan naar iemand die onze leerlingen in mooie wielertenues kan hijsen.

  

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Koningsdag

27 april
Koningsdag is op 27 april 2024.
Lees meer …

Meivakantie

29 april
De meivakantie begint op maandag 29 april 2024.
Lees meer …

Hemelvaart

09 mei
Hemelvaart is op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024.
Lees meer …

Pinksteren

19 mei
Pinksteren is op zondag 19 mei en maandag 20 mei 2024.
Lees meer …

Zomervakantie

15 juli
De zomervakantie begint op maandag 15 juli 2024.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda