100% geslaagd bij ISW Westland Vakcollege

 | 100% geslaagd bij ISW Westland Vakcollege | Het nieuws van ISW | Nieuws | Over onze school
Gepubliceerd op: 04 juli 2024

Alle leerlingen van het ISW Westland Vakcollege zijn dit jaar geslaagd voor hun diploma. Dit indrukwekkende resultaat is te danken aan de uitstekende voorbereiding die de leerlingen hebben ontvangen, waarbij de nadruk ligt op minder toetsen, meer focus op hoofdzaken en minder op bijzaken. Betrokken mentoren en docenten spelen een cruciale rol, samen met goede examentraining en waar nodig extra bijles.

‘Leren door doen’ is een belangrijk aandachtspunt binnen het onderwijs op het ISW Westland Vakcollege en de school staat bekend om deze benadering. Dit aandachtspunt heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.

Ook is het dit jaar is extra bijzonder, omdat het de eerste lichting leerlingen betreft die hun vierjarige Vakcollege-opleiding hebben voltooid op de locatie Aan de Hoge Woerd. Voorheen starten de leerling bij andere ISW-locaties, waarna zij alleen het derde en vierde leerjaar les kregen op de locatie in Naaldwijk. 

Hoewel een klein aantal leerlingen hun diploma in het tweede tijdvak heeft behaald, werd hun inspanning en doorzettingsvermogen beloond. Deze leerlingen werden thuis bezocht door de school en persoonlijk geïnformeerd door hun docenten over hun succesvolle uitslag.

ISW Westland Vakcollege is trots op deze prestatie en feliciteert alle geslaagde leerlingen met hun welverdiende diploma!

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Zomervakantie

20 juli
De zomervakantie begint op maandag 15 juli 2024.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda